• Tri-Tip van de barbecue Tri-Tip van de barbecue

    De Tri-Tip of Maminha, in Nederland beter bekend als het Ezeltje of het Liesstuk, is een leuk alternatief voor een Picanha. In dit recept wordt de Tri-Tip eerst lekker gerookt en daarna nog even kort gegrild. De barbecue saus die bij dit recept hoort maakt de Trip-Tip van de barbecue helemaal af. Let bij het […]

    Continue Reading
  • kip gevuld met jalapeno Kip gevuld met een jalapeno popper

    Kip, spek, jalapeno en kaas. Gerookt op de barbecue en afgelakt met je favoriete barbecuesaus. Wat wil je nog meer? Dit is een overheerlijk recept wat we moeten delen. Dit gerecht hebben we gevonden op: heygrillhey.com

    Continue Reading
  • gerookte kipfilet Gerookte kipfilet van de BBQ

    Dit is een heel eenvoudig maar zeer smaakvol gerecht om zelf kipfilet te roken op de BBQ. Bijkomend voordeel is dat je zelf eindeloos kan variëren en experimenteren met ingrediënten. Wij hebben in deze variant van gerookte kipfilet gekozen voor een vulling van Dijon mosterd, augurk en Gruyère kaas. Daarnaast hebben we de kip ingepakt met […]

    Continue Reading
  • Pincha in vuur Picanha

    In Zuid-Amerika het meest gegeten stuk vlees: Picanha. In het Nederlands ook wel staartstuk genoemd. Geweldig om klaar te maken, en ook nog eens heerlijk om te eten. Je voelt je een echte barbecue-baas als je met een Picanha aan de slag kan gaan. In dit recept gaan we hem in zijn geheel klaarmaken. Belangrijk [...] Continue Reading
  • Beercan Chicken

    Beercan chicken ofwel kip op een blik bier. Door de warmte van de barbecue verdampt het bier en stoomt het de kip van binnenuit. De kip gril je indirect op je BBQ, je hebt wel een exemplaar nodig met een deksel. Continue Reading