• Texas Style Brisket Texas style gerookte brisket

    Voor de eerste keer een brisket maken is een uitdaging. In dit recept van de Texas style gerookte brisket staat goed uitgelegd hoe je een brisket klaar maakt. Neem er wel de tijd voor want je bent ruim 15 uur bezig. Dit gerecht hebben we gevonden op: heygrillhey.com

    Continue Reading
  • koud gerookte zalm Koud gerookte zalm op de barbecue

    Voor koud gerookte zalm op de barbecue moet je even de tijd nemen maar daar is het resultaat ook naar. Moeilijk is het niet om zalm koud te roken. Ik heb gebruik gemaakt van een zogenaamde koud rook generator zoals deze. Net zoals rookhout is ook het rookmot in veel smaken te verkrijgen, voor dit […]

    Continue Reading
  • Pulled Pork Pulled Pork van Procureur

    Voor dit gerecht moet je even de tijd nemen. Wij zijn 16 uur bezig geweest om deze pulled pork van procureur op de juiste kerntemperatuur te krijgen, maar het was het allemaal waard. We begonnen de dag om 07.00 uur met het aansteken van de bbq. Wij hebben gebruik gemaakt van de Weber 57 cm, […]

    Continue Reading