menu
Het Kookboek
Blog
Contact
Nieuwsbrief
Kruidenrub voor vis
Gang:
Hoofdgerecht
Voorbereiding:
tot 1 uur
Aantal personen:
Deze kruidenrub is heerlijk bij allerlei soorten vis. Wrijf de vis lekker in, en klaar ben je!
Ingrediënten
24 theelepel kardemomzaadjes
2 theelepel venkelzaadjes
2 theelepel komijnzaadjes
2 theelepel zwarte peperbolletjes
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel kurkumapoeder
50 gram fijn zeezout
Bereiding
Verwijder de zaadjes uit de kardemompeulen. Rooster ze samen met de overige ingrediënten in een pan zonder vet tot de aroma's vrijkomen.
Laat afkoelen en maal fijn in een vijzel. Ment met het zout en bewaar in een goed afgesloten pot.
Ga je met de rub aan de slag? Meng eventueel nog met meer zout naar smaak. Wrijf het product goed in, en volg verder de bereiding van het product.
Nieuwste recepten
Biefstuk tomaat kebab
Gepocheerde octopus met gebakken aardappelen
American Apple Pie Ribs
Ratatouille van de barbecue
Het Kookboek
Blog
Contact
Nieuwsbrief
Zoeken naar:
Zoeken
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief