De eerste keer dat we een Philly Cheese Steak hebben gemaakt. En wat een gruwelijk lekkere sandwich is dit zeg. Alle verhalen die ik eerder heb gehoord zijn waar. De smaak, de bite de combinatie van broodje, ui, knoflook en natuurlijk ribeye met kaas. Waanzinnig. En dan te bedenken dat dit pas de eerste keer […]
Continue Reading-
Gerookte kipfilet van de BBQ
Dit is een heel eenvoudig maar zeer smaakvol gerecht om zelf kipfilet te roken op de BBQ. Bijkomend voordeel is dat je zelf eindeloos kan variëren en experimenteren met ingrediënten. Wij hebben in deze variant van gerookte kipfilet gekozen voor een vulling van Dijon mosterd, augurk en Gruyère kaas. Daarnaast hebben we de kip ingepakt met […]
Continue Reading -
Chocobanaan met marshmellows
Gebakken banaan van de BBQ, chocolade, rum, en marshmellows. Wat wil je nog meer? Juist!
Continue Reading -
Tapa: Chorizo al vino
Super simpel voorgerechtje of borrelhap. Als je BBQ al vol ligt, kun je het eventueel ook op je fornuis maken. Wij combineerden het met de Paella.
Continue Reading -
De Basic Burger
De Basic Burger is een eenvoudige, klassieke en snel te bereiden hamburger. Hij is eenvoudig te combineren met andere gerechten. Het geheim van de bijzondere smaak is de worcestersaus. Continue Reading