• gyros van het spit Gyros van het spit op de barbecue

    Meestal maak je van procureur pulled pork maar wist je dat je er ook een heerlijke gyros van kan maken? Met dit recept van gyros van het spit scoor je punten bij je vrienden. Je barbecue moet wel beschikken over een rotisserie maar dan heb je ook wat. Je kunt de marinade ook lekker naar […]

    Continue Reading
  • hamburgerbroodjes Hamburgerbroodjes

    In onze zoektocht naar de perfecte hamburgerbroodjes kwamen we dit recept tegen op de website van francescakookt, die het oorspronkelijk recept gevonden had op de website van Levine die heel veel brood bakt en daar zo blijkt goed in is. Deze hamburgerbroodjes zijn echt een aanrader, vrij eenvoudig te maken en zo lekker! Je hebt […]

    Continue Reading
  • fatty vulling Fatty met ui, jalapeño en mozzarella

    De fatty is een soort gehaktbrood van de BBQ. Met de fatty kun je enorm veel variëren. Zo kun je zelf de vulling bepalen of met de kruiden voor je gehakt spelen. Voor deze fatty hebben wij gekozen voor een vulling van ui, jalapeño, mozzarella en bieslook. Het gehakt hebben we gekruid met peper, zout en cayennepeper. […]

    Continue Reading
  • Pulled Pork Pulled Pork van Procureur

    Voor dit gerecht moet je even de tijd nemen. Wij zijn 16 uur bezig geweest om deze pulled pork van procureur op de juiste kerntemperatuur te krijgen, maar het was het allemaal waard. We begonnen de dag om 07.00 uur met het aansteken van de bbq. Wij hebben gebruik gemaakt van de Weber 57 cm, […]

    Continue Reading