Kruidenrub voor vis

Gang: Voorbereiding: Aantal personen:

Deze kruidenrub is heerlijk bij allerlei soorten vis. Wrijf de vis lekker in, en klaar ben je!

Ingrediënten

  • 24 theelepel kardemomzaadjes
  • 2 theelepel venkelzaadjes
  • 2 theelepel komijnzaadjes
  • 2 theelepel zwarte peperbolletjes
  • 1 theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel kurkumapoeder
  • 50 gram fijn zeezout

Bereiding

  1. Verwijder de zaadjes uit de kardemompeulen. Rooster ze samen met de overige ingrediënten in een pan zonder vet tot de aroma's vrijkomen.
  2. Laat afkoelen en maal fijn in een vijzel. Ment met het zout en bewaar in een goed afgesloten pot.
  3. Ga je met de rub aan de slag? Meng eventueel nog met meer zout naar smaak. Wrijf het product goed in, en volg verder de bereiding van het product.

Nieuwste recepten