Meng de ingrediƫnten voor de kruidenpasta door elkaar en maak het heel fijn met behulp van een vijzel of staafmixer.
Smeer de kruidenpasta aan de binnenzijde van de opengevouwen bavette. Bestrooi met 2 eetlepels sesamzaadjes. Vervolgens rol je de bavatte op en bind je hem stevig vast met het slagerstouw.
Grill de bavette rollade op directe hitte rondom bruin. Verplaats de rollade naar de indirecte zone en gaar tot 47 graden. We kiezen ervoor om hem licht te roken maar dat is niet perse nodig.
Smeer de char siu saus er rondom om. Herhaal dat 2 - 3 keer. Als de kerntemperatuur 52 graden is grill je de bavette rollade rondom af op directe hitte tot 54 graden.
Laat de rollade ven rusten en trancheer deze in 8 plakken. Tijdens het rusten gril je de sesamzaadjes en verwarm je wat char siu met bosui. Bestrooi de geroosterde sesamzaadjes erover, de verwarmde char siu en wat bosui.