Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Bavette
Een heerlijk, vrij onbekend stuk vlees. Gelukkig komt het weer helemaal terug: Bavette.
Recept afdrukken
Pin Recipe
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
45
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
BBQ
Porties
4
personen
Ingredients
800
gram
bavette
zout
peper
Instructions
Zorg ervoor dat de Bavette voor bereiding een half uur uit de koelkast ligt.
Eventueel kun je de stukjes overtollig vet van de Bavette snijden.
Leg de Bavette op directe hitte. Gril hem ongeveer 3 -4 minuten aan beide kanten afhankelijk hoe rood je hem van binnen wilt hebben.
Als je klaar bent strooi je een beetje zout en peper op het vlees en wikkel je hem in aluminiumfolie. Laat de Bavette ongeveer 10 minuten rusten.
Snij de Bavette op de draad (dus niet met de draad mee). Geniet!
Trefwoord
bavette, rund