Rond een uurtje of 06:00 wordt het vuur aangestoken, gedroogd eikenhout begint vlam te vatten en een heerlijke geur verspreidt zich. De rook trekt langzaam door de barbecue. De smoker begint op temperatuur te komen en om 07:00 uur gaat het vlees erop. Die hele dag wordt de smoker op temperatuur gehouden, worden de bijgerechten voorbereid en natuurlijk het vlees mals en sappig gehouden. Dan rond een uurtje of 19:00 is het zover. Je gasten kunnen gaan proeven van een heerlijke BBQ Catering.

smoker in de regen

Denk je bij het lezen van bovenstaande tekst: dit is precies de beleving en passie die ik zoek. Lees dan verder. Wij zijn geïnspireerd door de Amerikaanse BBQ stijl. Mooie stukken vlees die low-and-slow gegaard worden op een smoker. Na uren roken en garen heeft het vlees een heerlijke smaak gekregen. Dit is misschien wel een ander soort BBQ catering die je verwacht, je gasten krijgen nl. ieder een plate waarop het vlees ligt, met een aantal bijgerechten zoals cowboy candy en aardappelsalade.

Wat goed is om te weten: wij doen dit uit passie. We zijn geen bedrijf, maar vinden het leuk om voor grotere groepen een BBQ catering te verzorgen of te helpen bij een barbecue die je zelf organiseert. Wij beperken ons tot de regio ‘s-Hertogenbosch en kunnen tot +/- 60 personen voorzien van een lekkere maaltijd.

Onze specialiteiten:

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld a.u.b. ook een telefoonnummer in het bericht.