Deze kruidenrub is heerlijk bij allerlei soorten vis. Wrijf de vis lekker in, en klaar ben je!
Kruidenrub voor vis
Deze kruidenrub is heerlijk bij allerlei soorten vis. Wrijf de vis lekker in, en klaar ben je!
Equipment
- vijzel
Ingrediënten
- 24 theelepels kardemom zaadjes
- 2 theelepels venkel zaadjes
- 2 theelepels komijn zaadjes
- 2 theelepels zwarte peperbolletjes
- 1 theelepel cayennepeper
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel kurkumapoeder
- 50 gram fijn zeezout
Instructies
- Verwijder de zaadjes uit de kardemom peulen. Rooster ze samen met de overige ingrediënten in een pan zonder vet tot de aroma's vrijkomen.
- Laat afkoelen en maal fijn in een vijzel. Meng met het zout en bewaar in een goed afgesloten pot.
- Ga je met de rub aan de slag? Meng eventueel nog met meer zout naar smaak. Wrijf het product goed in, en volg verder de bereiding van het product.
BBQ Rockstars maakt gebruik van affiliate links in onze recepten en blogs. Hiermee brengen wij producten onder de aandacht die wij goed vinden en, wanneer je via onze website een product bij de betreffende partner koopt, een kleine vergoeding krijgen. Hierdoor kunnen wij BBQ Rockstars onderhouden. We werken uitsluitend samen met betrouwbare partners zoals: Bol.com, Coolblue.nl, Bbqexperiencecenter.nl, Weber.com en Welkoop.nl.