Deze kruidenrub is heerlijk bij allerlei soorten vis. Wrijf de vis lekker in, en klaar ben je!

kruidenrub vis

Kruidenrub voor vis

Deze kruidenrub is heerlijk bij allerlei soorten vis. Wrijf de vis lekker in, en klaar ben je!
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Rub
Keuken BBQ
Porties 2 porties

Equipment

  • vijzel

Ingrediënten
  

  • 24 theelepels kardemom zaadjes
  • 2 theelepels venkel zaadjes
  • 2 theelepels komijn zaadjes
  • 2 theelepels zwarte peperbolletjes
  • 1 theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel kurkumapoeder
  • 50 gram fijn zeezout

Instructies
 

  • Verwijder de zaadjes uit de kardemom peulen. Rooster ze samen met de overige ingrediënten in een pan zonder vet tot de aroma's vrijkomen.
  • Laat afkoelen en maal fijn in een vijzel. Meng met het zout en bewaar in een goed afgesloten pot.
  • Ga je met de rub aan de slag? Meng eventueel nog met meer zout naar smaak. Wrijf het product goed in, en volg verder de bereiding van het product.
Trefwoord kruiden, rub, vis

ONZE NIEUWSTE RECEPTEN: