Hamburgerbroodjes
In onze zoektocht naar de perfecte hamburgerbroodjes kwamen we dit recept tegen op de website van francescakookt, die het oorspronkelijk recept gevonden had op de website van Levine die [...]
Door Daan|2024-09-09T11:50:20+00:0021 januari 2018|Brood en Deeg|
In onze zoektocht naar de perfecte hamburgerbroodjes kwamen we dit recept tegen op de website van francescakookt, die het oorspronkelijk recept gevonden had op de website van Levine die [...]
Door Daan|2024-12-17T19:49:24+00:008 januari 2018|Varken|
Wat is er nou mooier dan een barbecue waarop langzaam de rook kringelt, terwijl je een gerecht bereidt dat je gasten versteld doet staan? Vandaag duiken we in de [...]
Door Daan|2025-06-09T06:36:52+00:0018 maart 2017|Varken|
Eenvoudige Pulled Pork Toen ik begon met barbecuen keek ik enorm op tegen het maken van pulled pork. Een groot stuk vlees wat je voor lange tijd moet garen. [...]
Door Daan|2024-12-23T19:12:28+00:0031 augustus 2016|Vis en Zeevruchten|
Wil je een keer wat anders proberen? Dan is deze gegrilde octopus van de barbecue echt iets voor jou. Eenvoudig maar erg lekker. De truc is om eerst de [...]
Door Daan|2024-09-09T11:49:50+00:0013 augustus 2016|Rubs en Sauzen|
Deze kruidenrub is heerlijk bij allerlei soorten vis. Wrijf de vis lekker in, en klaar ben je! [...]
Door Daan|2024-09-09T11:49:43+00:0013 augustus 2016|Rubs en Sauzen|
Deze kruidenrub is heerlijk bij gevogelte. Gebruik het bij een beercan chicken of bij drumsticks. Maak meteen genoeg voor een voorraad, dan heb je het altijd paraat. [...]
Door Daan|2024-09-09T11:49:35+00:0010 augustus 2016|Gevogelte, Vis en Zeevruchten|
Paella Steel de show met deze Paella van de BBQ. Dit gerecht is mijn persoonlijke favoriet. Zelfgemaakte Paella is al lekker, maar met een Paella van de BBQ maak [...]
Door Daan|2024-12-11T19:24:08+00:007 augustus 2016|Gevogelte|
Als je een barbecue organiseert, mag een sappige kippendijensaté met een romige, zelfgemaakte satésaus absoluut niet ontbreken. Dit recept combineert malse gemarineerde kippendijen met een satésaus vol authentieke smaken. [...]
Door Daan|2025-05-26T17:48:02+00:007 augustus 2016|Varken|
Kies de juiste speklap De eerste stap is het kiezen van de juiste speklap. En dan bedoelen we met name de juiste dikte. Ga je voor een knapperige lap, [...]
Door Daan|2024-09-09T11:59:27+00:006 augustus 2016|Vis en Zeevruchten|
Zo smaakt de zomer! Heerlijke gekruide garnalen met een verfrissende salsa. De watermeloen, komkommer salsa met deze iet wat pittige Thaise garnalen is een geweldige combinatie. Leuk als voorgerecht [...]