Kruidenrub voor vis

Kruidenrub voor gevogelte

Door |2024-09-09T11:49:43+00:0013 augustus 2016|Rubs en Sauzen|

Deze kruidenrub is heerlijk bij gevogelte. Gebruik het bij een beercan chicken of bij drumsticks. Maak meteen genoeg voor een voorraad, dan heb je het altijd paraat. [...]

Kipsaté met zelfgemaakte satésaus

Door |2024-12-11T19:24:08+00:007 augustus 2016|Gevogelte|

Als je een barbecue organiseert, mag een sappige kippendijensaté met een romige, zelfgemaakte satésaus absoluut niet ontbreken. Dit recept combineert malse gemarineerde kippendijen met een satésaus vol authentieke smaken. [...]

Spareribs in whisky

Door |2024-09-09T11:59:14+00:0025 juli 2016|Varken|

Terwijl John Mayer’s “Whisky” over de speakers galmt bereiden we deze fantastische spareribs voor. Niet alleen een lekker gerecht, we leren je ook hoe je de ribbetjes mals en [...]

Gegrilde tomatensoep

Door |2024-09-09T11:59:06+00:0017 juli 2016|Groente|

Yes! Here we go! Zin om iets bijzonders op je BBQ te maken? Waarom geen gegrilde tomatensoep? Lekker en handig om voor te bereiden ruim voordat je gasten komen. [...]

Picanha op de BBQ

Door |2024-12-10T20:20:00+00:0012 juli 2016|Rund|

Als je ooit op zoek bent naar een vleessoort die zowel indrukwekkend als ongelooflijk lekker is, dan is picanha het antwoord. Dit stuk vlees, geliefd in de Braziliaanse keuken, [...]

Ga naar de bovenkant