Gegrilde kreeft met kruidenboter
Een heerlijk gerecht voor een ‘seafood’ barbecue: gegrilde kreeft met kruidenboter. We hebben voor dit gerecht levende kreeft gekocht en deze gehalveerd. Je kunt op ons Youtube-kanaal zien hoe [...]
Door Daan|2024-09-09T11:59:21+00:004 augustus 2016|Vis en Zeevruchten|
Een heerlijk gerecht voor een ‘seafood’ barbecue: gegrilde kreeft met kruidenboter. We hebben voor dit gerecht levende kreeft gekocht en deze gehalveerd. Je kunt op ons Youtube-kanaal zien hoe [...]
Door Daan|2024-09-09T11:59:14+00:0025 juli 2016|Varken|
Terwijl John Mayer’s “Whisky” over de speakers galmt bereiden we deze fantastische spareribs voor. Niet alleen een lekker gerecht, we leren je ook hoe je de ribbetjes mals en [...]
Door Daan|2024-09-09T11:59:06+00:0017 juli 2016|Groente|
Yes! Here we go! Zin om iets bijzonders op je BBQ te maken? Waarom geen gegrilde tomatensoep? Lekker en handig om voor te bereiden ruim voordat je gasten komen. [...]
Door Daan|2024-12-10T20:20:00+00:0012 juli 2016|Rund|
Als je ooit op zoek bent naar een vleessoort die zowel indrukwekkend als ongelooflijk lekker is, dan is picanha het antwoord. Dit stuk vlees, geliefd in de Braziliaanse keuken, [...]
Door Daan|2025-05-26T17:57:30+00:004 juli 2016|Rund|
Als je een vleesliefhebber bent, is de kans groot dat je de term bavette al eens bent tegengekomen. Maar wat is een bavette precies? Deze smaakvolle en veelzijdige steak [...]
Door Daan|2024-09-09T11:58:44+00:003 juli 2016|Gevogelte|
Beercan chicken ofwel kip op een blik bier. Door de warmte van de barbecue verdampt het bier en stoomt het de kip van binnenuit. De kip gril je indirect [...]
Door Daan|2024-09-09T11:58:37+00:0026 juni 2016|Varken|
Dit is de verrassing op de BBQ die je geproefd moet hebben en is ook nog eens eenvoudig om te maken. Een fantastisch fris alternatief voor de hamburger. Voor [...]
Door Daan|2024-09-09T11:58:29+00:0026 juni 2016|Dranken|
Drinkt lekker weg op een zomermiddag. Gelukkig is ie makkelijk te maken, dus een refill is niet ver weg! [...]
Door Daan|2025-09-08T18:11:05+00:0025 juni 2016|Bijgerecht, Groente|
Maiskolven met salsa Als er iets is waar ik iedere zomer weer naar uitkijk, dan zijn het wel gegrilde maiskolven van de barbecue. Zodra men mais met [...]
Door Daan|2025-09-08T14:50:56+00:0025 juni 2016|Vis en Zeevruchten|
Gepekelde gerookte zalm Er zijn van die gerechten die nooit gaan vervelen, hoe vaak je ze ook maakt. Bij ons thuis is gepekelde gerookte zalm van de [...]