Gegrilde Octopus van de Barbecue
Wil je een keer wat anders proberen? Dan is deze gegrilde octopus van de barbecue echt iets voor jou. Eenvoudig maar erg lekker. De truc is om eerst de [...]
Door Daan|2024-12-23T19:12:28+00:0031 augustus 2016|Vis en Zeevruchten|
Wil je een keer wat anders proberen? Dan is deze gegrilde octopus van de barbecue echt iets voor jou. Eenvoudig maar erg lekker. De truc is om eerst de [...]
Door Daan|2024-09-09T11:49:50+00:0013 augustus 2016|Rubs en Sauzen|
Deze kruidenrub is heerlijk bij allerlei soorten vis. Wrijf de vis lekker in, en klaar ben je! [...]
Door Daan|2024-09-09T11:49:43+00:0013 augustus 2016|Rubs en Sauzen|
Deze kruidenrub is heerlijk bij gevogelte. Gebruik het bij een beercan chicken of bij drumsticks. Maak meteen genoeg voor een voorraad, dan heb je het altijd paraat. [...]
Door Daan|2024-09-09T11:49:35+00:0010 augustus 2016|Gevogelte, Vis en Zeevruchten|
Paella Steel de show met deze Paella van de BBQ. Dit gerecht is mijn persoonlijke favoriet. Zelfgemaakte Paella is al lekker, maar met een Paella van de BBQ maak [...]
Door Daan|2024-12-11T19:24:08+00:007 augustus 2016|Gevogelte|
Als je een barbecue organiseert, mag een sappige kippendijensaté met een romige, zelfgemaakte satésaus absoluut niet ontbreken. Dit recept combineert malse gemarineerde kippendijen met een satésaus vol authentieke smaken. [...]
Door Daan|2024-12-11T18:55:14+00:007 augustus 2016|Varken|
Kies de juiste speklap De eerste stap is het kiezen van de juiste speklap. En dan bedoelen we met name de juiste dikte. Ga je voor een knapperige lap, [...]
Door Daan|2024-09-09T11:59:27+00:006 augustus 2016|Vis en Zeevruchten|
Zo smaakt de zomer! Heerlijke gekruide garnalen met een verfrissende salsa. De watermeloen, komkommer salsa met deze iet wat pittige Thaise garnalen is een geweldige combinatie. Leuk als voorgerecht [...]
Door Daan|2024-09-09T11:59:21+00:004 augustus 2016|Vis en Zeevruchten|
Een heerlijk gerecht voor een ‘seafood’ barbecue: gegrilde kreeft met kruidenboter. We hebben voor dit gerecht levende kreeft gekocht en deze gehalveerd. Je kunt op ons Youtube-kanaal zien hoe [...]
Door Daan|2024-09-09T11:59:14+00:0025 juli 2016|Varken|
Terwijl John Mayer’s “Whisky” over de speakers galmt bereiden we deze fantastische spareribs voor. Niet alleen een lekker gerecht, we leren je ook hoe je de ribbetjes mals en [...]
Door Daan|2024-09-09T11:59:06+00:0017 juli 2016|Groente|
Yes! Here we go! Zin om iets bijzonders op je BBQ te maken? Waarom geen gegrilde tomatensoep? Lekker en handig om voor te bereiden ruim voordat je gasten komen. [...]