Shotgun Shells
Dit is de BBQ Borrelhap van het jaar: Shotgun Shells. Gruwelijk lekker, makkelijk te maken en hij is er in vele varianten. Met deze hap scoor je bij iedereen [...]
Door Daan|2024-12-23T18:47:29+00:0031 augustus 2022|Barbecue snacks, Rund|
Dit is de BBQ Borrelhap van het jaar: Shotgun Shells. Gruwelijk lekker, makkelijk te maken en hij is er in vele varianten. Met deze hap scoor je bij iedereen [...]
Door Daan|2022-05-10T04:42:59+00:008 mei 2022|Uitgelicht|
Barbecueën is hot. De afgelopen jaren is de populariteit enorm gestegen en daarmee ook de vraag naar de barbecue zelf. Met de opkomst van de Kamado barbecue is de [...]
Door Daan|2025-01-03T10:20:37+00:002 januari 2022|Rund|
Eerlijk is eerlijk: ik heb deze versie van Vitello Tonnato geleend van Sietse Bummel, maar uiteraard een barbecue twist eraan gegeven. Van oorsprong is dit klassieke Italiaans voorgerecht al [...]
Door Daan|2024-09-09T11:46:25+00:0024 oktober 2021|Rubs en Sauzen|
Dat de BBQ Rockstars groep niet alleen uit mannen bestaat bewijst deze rub. De rub heeft zijn naam te danken aan Samantha. Ok, om eerlijk te zijn, vriend Stefan [...]
Door Daan|2025-01-03T10:21:36+00:0019 september 2021|Rund|
Dit is onze variant van Vlaams stoofvlees van de BBQ, ook wel Belgisch stoofvlees genoemd. Een heerlijk gerecht waar uiteraard Belgische friet en mayo bij horen. Het is eigenlijk [...]
Door Daan|2024-12-27T11:46:35+00:0012 juli 2021|Rund|
De Brisket hoort bij 1 van de 'deze moet je een keer gedaan hebben' stukken vlees. Het is groot, uitdagend en als het gelukt is ook nog eens heel [...]
Door Daan|2024-09-09T11:56:56+00:007 april 2021|Vis en Zeevruchten|
Heb je zin in een snel en makkelijk, maar o zo lekker voorgerecht? Denk dan eens aan deze kokkels van de barbecue. Serveer ze met stokbrood om de knoflookboter [...]
Door Daan|2024-11-22T13:57:49+00:008 maart 2021|Bijgerecht, Groente|
Deze zoet zure Candied Jalapeño's zijn een heerlijk bijgerecht voor de pulled pork, picanha, brisket of short ribs. Maar ook als topping voor je hamburger kun je ze prima [...]
Door Daan|2024-12-27T11:47:49+00:0028 februari 2021|Rund|
Short ribs zijn één van mijn meest favoriete stukken vlees om low and slow te garen op de barbecue. De heerlijke smaak van langzaam gegaard rundvlees in combinatie met [...]
Door Daan|2024-12-23T19:10:02+00:0014 februari 2021|Varken|
Persoonlijk vind ik deze spareribs de lekkerste die ik tot nu toe heb geproefd: spareribs 2-2-2. Een iets andere methode dan de algemeen gehanteerde 3-2-1 verhouding. De 2-2-2 verhouding [...]