Kamado vs Kettle BBQ

Kamado vs Kettle BBQ

Door |2022-05-10T04:42:59+00:008 mei 2022|Uitgelicht|

Barbecueën is hot. De afgelopen jaren is de populariteit enorm gestegen en daarmee ook de vraag naar de barbecue zelf. Met de opkomst van de Kamado barbecue is de [...]

Vitello Tonnato

Door |2025-01-03T10:20:37+00:002 januari 2022|Rund|

Eerlijk is eerlijk: ik heb deze versie van Vitello Tonnato geleend van Sietse Bummel, maar uiteraard een barbecue twist eraan gegeven. Van oorsprong is dit klassieke Italiaans voorgerecht al [...]

Vlaams stoofvlees van de BBQ

Door |2025-01-03T10:21:36+00:0019 september 2021|Rund|

Dit is onze variant van Vlaams stoofvlees van de BBQ, ook wel Belgisch stoofvlees genoemd. Een heerlijk gerecht waar uiteraard Belgische friet en mayo bij horen. Het is eigenlijk [...]

Brisket Flat van de bbq

Door |2024-12-27T11:46:35+00:0012 juli 2021|Rund|

De Brisket hoort bij 1 van de 'deze moet je een keer gedaan hebben' stukken vlees. Het is groot, uitdagend en als het gelukt is ook nog eens heel [...]

Candied Jalapeño’s

Door |2024-11-22T13:57:49+00:008 maart 2021|Bijgerecht, Groente|

Deze zoet zure Candied Jalapeño's zijn een heerlijk bijgerecht voor de pulled pork, picanha, brisket of short ribs. Maar ook als topping voor je hamburger kun je ze prima [...]

Short ribs van de BBQ

Door |2024-12-27T11:47:49+00:0028 februari 2021|Rund|

Short ribs zijn één van mijn meest favoriete stukken vlees om low and slow te garen op de barbecue. De heerlijke smaak van langzaam gegaard rundvlees in combinatie met [...]

Iberico spareribs 2-2-2

Door |2024-12-23T19:10:02+00:0014 februari 2021|Varken|

Persoonlijk vind ik deze spareribs de lekkerste die ik tot nu toe heb geproefd: spareribs 2-2-2. Een iets andere methode dan de algemeen gehanteerde 3-2-1 verhouding. De 2-2-2 verhouding [...]

Philly cheesesteak

Door |2024-12-23T19:10:11+00:0017 mei 2020|Rund|

Wat is een Philly cheesesteak? Een Philly cheesesteak is een bekende sandwich uit Philadelphia, Pennsylvania. Het bestaat uit dunne plakjes rundvlees (meestal sirloin of ribeye) dat wordt gebakken op [...]

Ga naar de bovenkant