Kamado vs Kettle BBQ
Barbecueën is hot. De afgelopen jaren is de populariteit enorm gestegen en daarmee ook de vraag naar de barbecue zelf. Met de opkomst van de Kamado barbecue is de [...]
Door Daan|2022-05-10T04:42:59+00:008 mei 2022|Uitgelicht|
Barbecueën is hot. De afgelopen jaren is de populariteit enorm gestegen en daarmee ook de vraag naar de barbecue zelf. Met de opkomst van de Kamado barbecue is de [...]
Door Daan|2025-01-03T10:20:37+00:002 januari 2022|Rund|
Eerlijk is eerlijk: ik heb deze versie van Vitello Tonnato geleend van Sietse Bummel, maar uiteraard een barbecue twist eraan gegeven. Van oorsprong is dit klassieke Italiaans voorgerecht al [...]
Door Daan|2024-09-09T11:46:25+00:0024 oktober 2021|Rubs en Sauzen|
Dat de BBQ Rockstars groep niet alleen uit mannen bestaat bewijst deze rub. De rub heeft zijn naam te danken aan Samantha. Ok, om eerlijk te zijn, vriend Stefan [...]
Door Daan|2025-01-03T10:21:36+00:0019 september 2021|Rund|
Dit is onze variant van Vlaams stoofvlees van de BBQ, ook wel Belgisch stoofvlees genoemd. Een heerlijk gerecht waar uiteraard Belgische friet en mayo bij horen. Het is eigenlijk [...]
Door Daan|2024-12-27T11:46:35+00:0012 juli 2021|Rund|
De Brisket hoort bij 1 van de 'deze moet je een keer gedaan hebben' stukken vlees. Het is groot, uitdagend en als het gelukt is ook nog eens heel [...]
Door Daan|2024-09-09T11:56:56+00:007 april 2021|Vis en Zeevruchten|
Heb je zin in een snel en makkelijk, maar o zo lekker voorgerecht? Denk dan eens aan deze kokkels van de barbecue. Serveer ze met stokbrood om de knoflookboter [...]
Door Daan|2024-11-22T13:57:49+00:008 maart 2021|Bijgerecht, Groente|
Deze zoet zure Candied Jalapeño's zijn een heerlijk bijgerecht voor de pulled pork, picanha, brisket of short ribs. Maar ook als topping voor je hamburger kun je ze prima [...]
Door Daan|2024-12-27T11:47:49+00:0028 februari 2021|Rund|
Short ribs zijn één van mijn meest favoriete stukken vlees om low and slow te garen op de barbecue. De heerlijke smaak van langzaam gegaard rundvlees in combinatie met [...]
Door Daan|2024-12-23T19:10:02+00:0014 februari 2021|Varken|
Persoonlijk vind ik deze spareribs de lekkerste die ik tot nu toe heb geproefd: spareribs 2-2-2. Een iets andere methode dan de algemeen gehanteerde 3-2-1 verhouding. De 2-2-2 verhouding [...]
Door Daan|2024-12-23T19:10:11+00:0017 mei 2020|Rund|
Wat is een Philly cheesesteak? Een Philly cheesesteak is een bekende sandwich uit Philadelphia, Pennsylvania. Het bestaat uit dunne plakjes rundvlees (meestal sirloin of ribeye) dat wordt gebakken op [...]